Katt

Miljø og velvære er viktige for oss i The Dog's Dream, og produktene vi selger skal reflektere dette. Produktene skal være naturlige og gode for dyrene.

Vi har senger i ulike former og fasonger, de aller fleste kan vaskes.

Til dokassen fører vi produkter som klumpesand, perler og pellets av resirkulert papir. Masse kule leker fra merker som Trixie og Kong finner du i hylla her, og vi har fine halsbånd og seler fra Rogz.

Alle godbitene og våtmaten vi selger er 100% naturlig.

Vi har store og små klorestativer, senger og huler, pelspleieprodukter, skåler og mye mer.

Vi har det du trenger til din pus!

Fór

Til katt kan vi tilby fór fra:

- Canagan

- Kingsmoor

- Appetitt

- Royal Canin

NYHET

Vi er stolte av å introdusere Kingsmoor i vårt stortiment!
- Kingsmoor er et danskprodusert hunde- og kattefór, med fokus på å bruke produkter fra lokale og bærekraftige leverandører.
- Benytter ingen konserveringsmidler, fargestoffer eller kunstige tilsetningsstoffer.
- Henter de fleste ingredienser fra Skandinavia.
- 100% kornfritt.
- Bruker bla tang, brennesle og hestehov, som bidrar til gode fibre, vitaminer og mineraler.
- Få proteinkilder gjør dette til et ideelt fór for sensitive og allergiske hunder og katter!
- I tillegg til den kjente smaken av kylling, finner du også havvfisk, and, lam og hest, for nye spennende smaksopplevelser.

Vi har inne 500g poser i de fleste sorter!
Hva står på menyen i dag?

Canagan

Vi er stolte av å kunne tilby Canagan kattemat, et kornfritt hundefor med masse kjøtt fra frittgående dyr. Canagan er helt uten tilsetningsstoffer og har smaksgaranti. Canagan produseres av frittgånde dyr, grønnsaker og urter. Dette gir en meget høy smakelighet og fóret er naturlig rikt på antioksidanter, vitaminer og mineraler. Finnes i smakene: kylling, vilt og laks.

Canagan har også våtfor i fler forskjellige smaker, med endten tunfisk eller kylling som base. Denne maten er helt unik i sitt slag. ingredientsene er ikke blandet sammen og laget til identiske biter i saus eller som postei. Denne maten inneholder kun få ingredienser og man kan tydleig se hva den inneholder, kun ved å se på maten! Kattene elsker det!

Vi har også kattemat fra Royal Canin.

Aktivisering

Katter er rovdyr som liker å jakte, klatre og klore. Dette er adferd som kattene må få mulighet til å utføre. Det å klore bruker katten ofte som revirmarkering. Det å ha et tydelig markert revir gir katten trygghet. I tillegg er det også nødvendig for katten å klor,e for å holde klørne friske og korte, men også skarpe. For å unngå at katten markerer på eieren sine møbler, kan man gi katten et eget kloremøbel. Vi har kløremøbel å alle prisklasser, fra helt enkle varienter, til store stativer som kan brukes både til å klore på, klatre i og sove i. Mange katter liker å sove i høyden, for å ha oversikt over omgivelsene. Selv katter som ferdes mye ute, har glede av å komme hjem til et kloremøbel, som er sitt ege.

Katten blir av mange sett på som selvstendig, kanskje litt egenrådig og vanskelig å trene med. Men svært mange katter setter faktisk pris på at vi gir dem litt ekstra oppmerksomhet og kan faktisk trenes om en hund, hvis man bare finner "nøkkelen" til sin katt. Vi har en rekke leker, slik at man skal kunne fine noe som passer for enhver pus.Vi har leker til å gjemme mat i, slik som Kong wobbler og Trixie activity. Vi har leker på snor som virkelig kan trigge frem jegeren i katten, og vi ha helt enkle leker som katten i større eller mindre grad kan utforske på egenhånd.

De fleste leksaker og kloremøbler er tillsatt litt naturlig kattemynte, for å vekke interessen til katten. Men vi har også tørket kattemynte eller kattemyntekonsentrat på spray.

Her får bengalkatten Loke, maten servert fra en kong wobbler.